top of page
YOGA RETREAT CORFU, GREECE

18-25 Oktober 2013

  • Facebook Basic
  • YouTube Basic
  • LinkedIn Basic

 

Ontspannen en zonnig yoga retreat op Griekenland.
 

Als de Nederlandse herfst de zomer weer verdrijft, gaan wij naar het zonovergoten Corfu, met 23-25 graden. Op slechts een paar uur vliegen waan je jezelf in een zomerse oase bij onze nieuwste yogavakantie aan de rand van Corfu-city.

 

Het hotel is pure luxe. Mooie kamers met alle comfort, uitzicht over zee, een prachtig zwembad en op loopafstand van de gezellige oude binnenstad van Corfu-city.

 

Voor de yoga zijn we te gast in het yoga & wellness centrum in het hotel. Of natuurlijk buiten op het grasveld of aan zee. Dagelijks verzorgt Skadi van Paasschen twee yoga lessen. Een unieke kans om te genieten van diverse yoga vormen: Vinyasa, Ashtanga, Yin yoga en Yin Yang yoga.

 

En verder…. lekker ontspannen aan het zwembad, terrasje pikken of winkelen in Corfu city, een stuk van de Corfu trail wandelen, naar het strand, trainen in de sportschool van het hotel. Vooral niet te veel doen, maar Zijn. In contact met jezelf en ont-moeten.

OVER DE DOCENT

 

Skadi is een yoga docente en Mensendieck therapeute en geeft wekelijks Yin yoga, Vinyasa yoga en Movement Awareness lessen in Amsterdam.

Haar opleiding aan de University of Movement Therapy-Mensendieck, de Vinyasa yoga docenten opleiding en de Yin yoga training bij Paul Grilley en Sarah Powers in India geven haar een solide kennis van het menselijk lichaam.

 

Het is Skadi’s passie om door middel van haar lessen haar studenten te ondersteunen in hun dagelijkse leven en yoga practice. Dit komt naar voren in haar compassievolle en vrolijke manier van lesgeven waarbij ze volop aandacht geeft aan de uniekheid van je lichaam.

 

 

Wanneer Skadi niet lesgeeft, houd ze ervan te snowboarden in de bergen en nieuwe energie op te doen in de sneeuw, te zingen met haar kat die meezingt wanneer ze Om chant, of te genieten van een lekker kopje thee met chocolade; een traktatie die ze niet kan weerstaan! Maar bovenal is ze dankbaar voor de mogelijkheid om mensen te helpen door middel van haar kennis over yoga en Mensendieck.

INVESTERING & BOEKEN

 

Het arrangement bestaat uit 7 dagen / 7 overnachtingen met halfpension en deelname aan de workshops.

 

Kosten per persoon voor boekingen vóór 1 augustus:

€ 740 per persoon op basis van een 2-persoons kamer

€ 890 per persoon op basis van een 1-persoons kamer

 

Kosten per persoon voor boekingen na 1 augustus en vóór 1 september:

€790 per persoon op basis van een 2-persoons kamer

€940 per persoon op basis van een 1-persoons kamer

 

Kosten per persoon voor boekingen na 1 september:

€840 per persoon op basis van een 2-persoons kamer

€990 per persoon op basis van een 1-persoons kamer

 

Vlucht:

de budget airlines zijn Ryanair vanuit Weeze (vlak over de grens bij Nijmegen/Boxmeer) en Transavia vanuit Amsterdam. Hoe sneller je boekt, hoe voordeliger de vlucht.

 

Neem contact op met FIT body & mind voor het boeken van de vlucht.

 

Aanmelden: via www.fitbodymind.nl 

Informatie via info@fitbodymind.nl 

Accommodatie: www.corfumare.gr

bottom of page