top of page
YOGA WEEKEND DOMBURG, ZEELAND | YIN FLOW INTENSIVE

28 Februari - 2 Maart 2013

  • Facebook Basic
  • YouTube Basic
  • LinkedIn Basic
Het  weekend is een groot cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezond en mjammie eten op een adembenemende locatie (met binnenzwembad en sauna!). Ook kun je een massage boeken, lekker naar het strand wandelen, tennissen op de prive tennisbaan, het dorpje Domburg verkennen of gewoon een boekje lezen in de gezellige zitkamer. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden veelal in het Engels gegeven.

 

Programma

Dit weekend is echt een lang weekend weg. We beginnen vrijdag met een heerlijke welkomslunch. Daarna heb je tijd om de omgeving te verkennen. Om 17h00 heb je de eerste yogales tot 19h00 en daarna gaan we met elkaar aan tafel. Hieronder krijg je een indruk van het totaalprogramma van het weekend. We eindigen op zondag aan het eind van de middag na de laatste yogales.
 

Vrijdag

12:30 Welkomslunch en kennismaking

17:00 Eerste yogales

19:00 Gezamenlijk diner|

Zaterdag

08:00 Meditatie (niet begeleid, vrije inloop voor degenen die dit willen)

09:00 Yoga

11:00 Brunch

16:00 Yoga

18:30 Diner

20:00 Avond programma

Zondag

08:00 Meditatie (niet begeleid, vrije inloop voor degenen die dit willen)

09:00 Yoga

11:00 Brunch

14:00 Yoga en afsluitende sessie

16:00 Vertrek

YIN FLOW INTENSIVE
 

Tijdens het weekend met Skadi van Paaschen zal de nadruk liggen op Yin Yoga met afwisselend een lichte flow yoga. Een meditatieve vorm van yoga waarbij je in elke houding diep naar binnenkeert. Door in stilte te zijn activeer je je "chi-flow" en reinig je je energielichaam. Hierdoor gaan je organen beter functioneren en wordt het helderder en lichter in jezelf. Een prachtige manier om jezelf te laten stralen voordat de donkere dagen eraan komen.

 

ACCOMMODATIE
 

Je verblijft dit weekend in een schitterend huis aan de rand van een van de mooiste badplaatsen van Nederland, Domburg. Het huis heeft een heerlijk grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, prachtig ingerichte slaapkamers en last but not least een binnenzwembad met sauna en een tennisbaan! Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand zul je hier helemaal tot rust komen. De boerderij heeft 8 grote dubbele slaapkamers waarvan de meeste met eigen badkamer.

PRIJS & PERIODE

 

Minimum aantal deelnemers is 10 personen.

 

28 februari - 2 maart 2014 | €395,-

Inclusief

* 2 overnachtingen

* alle maaltijden, thee & water
alle yogasessies
gebruik van zwembad, sauna en tennisbaan


Exclusief

* Vervoer van en naar Domburg

* Extra bij te boeken sessies zoals massages

* Reis- en annuleringsverzekering

bottom of page